logo

plovdivclubs.com

Sexy sax night този петък във VOGUE
Sexy sax night този петък във VOGUE

Sexy sax night този петък във VOGUE

публикувана на 13.01.2015 04:14

 

Верни на своето мото да осигуряват най-доброто за своите клиенти, от VOGUE music club  са поканили певицата Ваня Златева и саксофониста Георги Зайков специално за вас. Двамата изпълнители гостуват в заведението тзои петък, а вечерта в тях носи мотото SEXY SAX.


За изпълнителите:

Преди няколко месеца излезе официалното видео на песента на Ваня Златева „Заедно“. Изключително свежият клип навява лятно настроение и свежи емоции. Режисьор на видеото е Виктор Иванов, а оператори са Димитър Скобелев и Христо Дачев. По текста са работили Константин Бешков, Борис Спасов и самата Ваня. Музиката е дело на екип от Ивайло Стайков, Стойко Милев, Константин Бешков и Борис Спасов. Аранжимент Freak Collective.

 

Родена в Хайделберг (Германия), Ваня Златева е израснала и живее в Пловдив, откъдето черпи любов и вдъхновение. 6-годишна започва да тренира художествена гимнастика, а след това учи в спортното училище „Васил Левски”. Творческата ѝ същност обаче винаги намира начин да се прояви.

 

Георги Зайков, освен като саксофонист, се вихри и като китарист и изпълнител. Изключително талантлив той е част от проектите No name, заедно с Дани Димитров и е част от DJ-дуото Danny и MAX.

 

Невероятните светлини и палитрата от цветове на фона на танцуващите хора са винаги страхотно изживяване. VOGUE music club - eдно от най-бързо развиващите се заведение в Пловдив !Забавлявай се!

 


Седмична програма